رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟ ️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است

آیت الله رئیسی: پهپاد مهاجر 10 موجب تقویت اقتدار و عزت کشور است

آیت الله رئیسی: پهپاد مهاجر 10 موجب تقویت اقتدار و عزت کشور است رئیس‌جمهور رونمایی از پهپاد مهاجر 10 را که نمونه ارتقا یافته پهپاد مهاجر 6 است، نتیجه خلاقیت و ابتکار دانشمندان جوان کشور دانست که باعث خوشحالی، افتخار و تقویت عزت کشور است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۴ - ۳۱ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 22
کد خبر: ۲۰۰۸۱۶

به گزارش راهبرد معاصر, آیت الله سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهوری به مناسبت روز «صنعت دفاعی» بازدیدی یک و نیم ساعته از نمایشگاه صنایع و تجهیزات دفاعی کشور داشت.

 

در این بازدید، سازمان‌های صنایع هوایی، هوافضا، دریایی، دفاعی، پژوهش‌های نوین دفاعی (سپند)، اتکا، صنایع الکترونیک ایران (صاایران) و سازمان جغرافیایی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در این نمایشگاه آخرین دستاوردهای پیشرفته و فناورانه خود را به نمایش گذاشته بودند.

 

انواع پهپادهای شناسایی و عملیاتی برد بلند و برد کوتاه از جمله پهپاد جدید مهاجر ۱۰، انواع راکت‌ها و موشک‌های برد بلند و برد کوتاه از جمله موشک‌های قدر، قیام، خرمشهر، حاج قاسم، ابومهدی، انواع خودروهای راهکنشی از جمله مدل‌های ارس و طوفان، انواع محصولات رزم دریایی شامل طیف وسیعی از اژدرها، سامانه‌های پرتاب موشک، تجهیزات جنگ الکترونیک، تجهیزات پدافند شیمیایی، انواع موتورهای پهپاد و هواپیما، دستاوردهای سازمان جغرافیایی و تولیدات سازمان صنایع غذایی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در این نمایشگاه ارائه شده بود.

 

رئیس جمهور پس از بازدید از بخش‌های مختلف این نمایشگاه، با قدردانی از تلاش‌های صورت گرفته، دستاوردهای به نمایش درآمده را مایه اقتدار و افتخار توصیف کرد و گفت: یکی از مولفه‌های مهم اقتدار و قدرت ملی، توانمندی تولید و تامین ابزار و تجهیزات دفاعی است که این کار به شایستگی از سوی دست‌اندرکاران وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح صورت گرفته است.

 

وی رونمایی از پهپاد مهاجر ۱۰ را که نمونه ارتقا یافته پهپاد مهاجر ۶ است، نتیجه خلاقیت و ابتکار دانشمندان جوان کشور دانست که باعث خوشحالی، افتخار و تقویت عزت کشور است.

 

رئیس جمهور پیشنهاد کرد بخش‌هایی از این نمایشگاه که قابلیت نمایش برای عموم را دارد، در قالب اردوهای راهیان پیشرفت در معرض بازدید جوانان کشور قرار گیرد تا آینده سازان ایران از پیشرفت‌های فناورانه کشور مطلع شده و روحیه «امید» و «ما می‌توانیم» در آن‌ها تقویت شود./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار